Diktaattoripörssi

Vieraskirja

Vieraskirja on konseptina reliikki ammoisilta ajoilta, mutta niin on Diktaattoripörssikin. Palauteketjumme on ainutlaatuinen katkeamaton ajatusten virta alkaen vuodesta 2002.

Salvamiehen, pahanhengen Diktaattoripörssin sensuroimisen takana, palautteen löydät tilanteesta riippuen joko viimeiseltä tai viimeistä edelliseltä sivulta. Klassikkomatskua!

Kirjoita vieraskirjaan

Palautelomaketta vahtii bottien hyökkäykseltä reCAPTCHA. Tämän sivun osalta voimassa ovat Diktaattoripörssin omien ehtojen lisäksi Googlen käyttöehdot ja yksityisyyskäytännöt (LOL).

Leninin Voima,

Ettekä Suhartoa tai Batistaa. Ja Iranin nykyinen korkein hengellinen johtaja on myös erittäin julma diktaattori kidutusrangaistuksineen.

Leninin Voima,

Ette ole ottaneet huomioon Ferdinand Marcosia, Juan Peronia, Hugo Chavezia, Taleban-järjestelmää, Kiinan Kansantasavallan johtajia ja Neuvostoliiton johtajia

Lapa - se Försström-fani,

Sain ajatuksen. Kun muut ihmiset pistävät Yrjö Puska junioria D-Pörssin kärkeen, niin minä ehdotankin hänen jättämistään listan viimoisille sijoille, sillä hän ei korkeampaa sijoitusta ole valtaannousumenetelmillään ansainnut! Ja lupaat nostaa miestä heti kun Junttilassa käydään seuraavat vaalit...

wannabe-diktaattori,

Missä on Indonesian Suharto? Entä Portugalin Salazar? Diktaattoreita hekin ovat ja ensimmäisen mainittu oli todella julma.

nikoz,

Hyvät ja informatiiviset sivut.

hohhoijaa,

Mitä pahaa siinä on, että lyö napalmia ********* niskaan...? Ei mitään. Toivottavasti Bush lopetaa Iraninki uhittelut alkuunsa. ******** kun ei rauhaa halua, niin länsimaitten kannattas pysyä sieltä vaan pois. Sääli vaan, että niillä on maailman öljyvarat.

Koska tähän ei usein mahdollisuutta tule, käytän tilaisuuden hyväkseni kertoakseni ja kerratakseni Diktaattoripörssin säännöt. Ne ovat yksinkertaiset ja selkeät. Ei laittomuuksia, rasismia tai muuta, jolla osoitat kuuluvasi siihen ihmiskunnan osaan joka ei ole vielä noussut apinan yläpuolelle. Tulevaisuudessa siivoan moukkien postaukset pois sen suuremmitta seremonioitta. Ilmaiskaa vaatimattomia ajatuksianne aivan toisilla foorumeilla.

IHMETTELIJÄ,

MISSÄ ON AMERIKAN BUSKA JUSSI? TERRORISMIN vastaisessa sodassa kuollut noin 200 000 siviiliä? Tosin TELETAPIT / HUUSSI saavat painua sinne... Mutta kyllä Amerikan linja rupeaa pikku hiljaa vähän hirvittämään. Äläkä nyt vaan rupea kirjoittelemaan sarkastista vastausta KUINKA NÄIN OLI PAKKO MENNÄ JOTTA HEISTÄ PÄÄSTIIN. JA IRAKIN \"KAPINALLISET\" OVAT myös syyllistyneet siviili tappoihin... Afganistanin sota \"oikeutettua\" , IRAKIN hyökkäys, MIKSI NÄIN?

Jos Suomi olisi barbaaristen kuvainriistäjä - naistenalistaja - talebanien tai veren- ja vallanhimoisen "Uuden Saladinin" Saddam Husseinin ikeen alla, toivottaisin varmaankin Maailman Viisaimman Miehen vapauttavine aseineen enemmän kuin tervetulleeksi. Sota ei ole koskaan ratkaissut mitään, paitsi kansallissosialismin ja fasismin. Kun viidenkymmenen vuoden päästä katsomme taaksepäin, olemme viisaampia ja voimme muodostaa objektiivisen kuvan nuoremman Bushin valtakaudesta ja vaikutuksesta historiaan. Ja vaikka mikä olisi, hän ei ole tervetullut 'Pörssiin koska ei ole diktaattori.

AMATÖÖRIT,

HEH HEH T:URHEILU-TIETÄJÄ

Diktatuuri ei ole naurun asia.

kives,

niin.. hyvää viihdettähän tämä oli. Hyvän työn olet tehnyt, pisteet sulle. Ja ei tätä tosissaan kannata ottaa, niin paljon täyttä roskaakin mukaan oli mahtunut. Itse olen historiaa ym. opiskellut jo vuosia enkä ole löytänyt mistään seikkoja joidenka mukaan Aatu olisi tapattanut \"väärän kätisiä\" ym. heh. Melkosen paksua. Ja miksi pitää yllä rankingia jos se on päin persettä myös? Eiköhän ne pisimpään ja eniten tappaneet diktaattorit sinne pitäisi laittaa.. vink vink. Stalin.. krhm. PS: Mokomakin kokkari nuori :D (vitsi. Itse veikkaan sinua 70- luvulla eläneeksi kääkäksi jonka yle on aivopessyt kommariksi)

Symboliikkaa, ystävä hyvä, ei konkreettista sortotointa, edustaa esiin nostamasi lause. Lisännet sisälukutaidon tuleviin opiskeluprojekteihisi. Jos mielestäsi Stalin kuuluu pahuuden asteikolla korkeammalle kuin Hitler, olet vapaa perustamaan oman rankingin jossa kerrot mielipiteesi. Diktaattoripörssissä voit sen sijaan -- suothan anteeksi karkeuteni -- kääriä argumenttisi rullalle ja työntää ne suojaan auringonpaisteelta.

Worker,

Tämä sivu ei taida olla ihan vakavaa kamaa? Vai luuletko, että joku ottaa tosissaan sivun, jossa niin paljon hyvää aikaan saanut Fidel Castro julistetaan viidenneksi \"parhaaksi\" diktaattoriksi, vaikka esimerksiksi \"kannibaalikeisrai\" Bokassa on seitsemäntenä ja espanjalainen fasisti Francisco Franco vasta sijalla 26. Lisäksi kirjoituksien totuuspohja tuntuu melko huteralta varsinkin Maon kohdalla. Tuntuu vähän, että kirjoittaja itse on suuresti Amerikkaan päin rähmällään oleva nuori oikeistolainen, jolle kaikki paitsi oikeistolaisuuden nimissä tapahtuva diktatuuri on väärin. Asiallisuutta peliin ja neutralisoi sitä näkökulmaa!

Hähä, joku provosoitui jälleen! Diktaattoripörssi 10, maailma 0. Tässä provosoitumisessa on jopa uusi näkökulma: minua on aikaisemmin epäilty ynnä haukuttu kommunistiksi, uhkailtu korkeampain tahoin viranomaislausunnoilla ja vieläkin pahemmin äärioikealta, mutta kapiseksi kokoomusnuoreksi minua ei ole koskaan kutsunut muu kuin minä ihte pari viestiä takaperin. Diktaattoripörssikö puolueellinen, kysyn vaan? Samako 'Pörssi joka on besserwisserien mielestä väärässä kautta koko poliittisen värikirjon ?!? :-)

Vakoile D-pörssiä

Creative Commons Licensecopyright © Mikko Forsström. Käytä miten lystäät, kunhan kerrot mistä on peräisin!.