Diktaattoripörssi

Vieraskirja

Vieraskirja on konseptina reliikki ammoisilta ajoilta, mutta niin on Diktaattoripörssikin. Palauteketjumme on ainutlaatuinen katkeamaton ajatusten virta alkaen vuodesta 2002.

Salvamiehen, pahanhengen Diktaattoripörssin sensuroimisen takana, palautteen löydät tilanteesta riippuen joko viimeiseltä tai viimeistä edelliseltä sivulta. Klassikkomatskua!

Kirjoita vieraskirjaan

Palautelomaketta vahtii bottien hyökkäykseltä reCAPTCHA. Tämän sivun osalta voimassa ovat Diktaattoripörssin omien ehtojen lisäksi Googlen käyttöehdot ja yksityisyyskäytännöt (LOL).

Trikimees,

Sinne meni Saddam! Vuosi 2006 sain synkän lopun! Tai ei! Nyt jännätään Fidelin puolesta! Olinko eka?

Ehdit ennen minuakin, tosin täpärästi, koska en jaksanut herätä yhdeksältä.

manslem,

Taitaa Sadu roikkua köyden jatkona ennen vuotta 2007. http://www.foxnews.com/story/0,2933,239783,00.html

Ahh,

Ui, oi, ai! Slobo,Alfredo,Augosto,Sapatmujat,

Valkovenäjäfani,

Oi suuri ja mahtava puuhemies! Annan ehdotuksen mahtaville sivuillesi ja listaa rakas Lukashenkomme listalle, jotta saadaan nykyaikaista diktaattoriverta euroopan edustajaksikin. Lukasenko, tuo upea mies, rakastaa jääkiekkoa ja osaa myös hienosti lopettaa turhat mielenosoitukset ja tietää myös opposition paikan. Kiitos joulupuk... ei kun puhemies

Pasi,

Löysin linkin kautta sivuille. Kiitän että sain yövuorossa ollessani tappaa aikaa ja lukea näitä juttuja maailman sekopäistä. Ihmismieli on sairas. Asialliset sivut kuitenkin ehdottomasti, pitää suositella tutuille.

emä kommari,

haha helv*tin mognoloidit mistä lähtien Hitler on ollut tyranni

Veikko,

Saddam hirtetään 30 päivän sisällä.

Näin on näppylät.

-,

Onko vuodenvaihteen kunniaksi tulossa muitakin kuin tämä Solano Lopez(oli muuten hieno teksti ja sananvalinnat)?

Kyllä! Ja kiitos kauniista sanoista.

Ekoterroristi,

Haa! Milloin al-Assadin perhe on astuva kuvaan?

Jossain vaiheessa.

"vladimir",

Olisiko Diktaattoripörssin mahdollista laajentaa listauksensa myös hengellisiin johtajiin? Puolan Karol on jo päässyt mukaan, ja muitakin sielunhoitajia riittää. Esimerkiksi "ihmiskunnan ystävä", ydinfyysikko, sotasankari, lippueamiraali, filosofi ja "maailman suosituin kirjailija" L. Ron Hubbard, tuo Scientologia-kirkon jo edesmennyt päämies, joka onnistui luomaan stalinismia ja uskonnollisia kultteja yhdistävän totalitaarisen pienosyhteiskuntajärjestelmän (johon kuuluu mm. kirkon omat paramilitaariset joukot, tiedustelupalvelu, oma oikeusjärjestelmä ja jopa uudelleenkoulutusleirit!), valloittamaan Yhdysvalloissa oman kaupungin liikkelleen (Clearwater, Florida) ja samalla kamppailemaan Marcabian konfederaation sätkynukkeina olevien psykiatrien maailmankaikkeudenlaajuista, jo triljoonia vuosia vanhaa salaliittoa vastaan. Kaiken tämän lisäksi LRH on kunnostautunut myös musiikin, kirjallisuuden, huumevieroituksen, hallintotieteiden, hortikultuurin ja tutkimusmatkailun saroilla!

Laajennusta tähän suuntaan ei tule tapahtumaan, koska se ei sovi teemaan. Paavinkin voisi poistaa, kunhan "parempia" tulee tilalle. Ei sillä, ettenkö pitäisi skientologiaa yhtenä nykymaailman pelottavimmista syöpäkasvaimista joka pitäisi "hoitaa" ja jonka leviäminen estää keinolla millä hyvänsä. Keinot voisi tässä nimenomaisessa tapauksessa omaksua vaikka natseilta.

Vakoile D-pörssiä

Creative Commons Licensecopyright © Mikko Forsström. Käytä miten lystäät, kunhan kerrot mistä on peräisin!.