Diktaattoripörssi

Vieraskirja

Vieraskirja on konseptina reliikki ammoisilta ajoilta, mutta niin on Diktaattoripörssikin. Palauteketjumme on ainutlaatuinen katkeamaton ajatusten virta alkaen vuodesta 2002.

Salvamiehen, pahanhengen Diktaattoripörssin sensuroimisen takana, palautteen löydät tilanteesta riippuen joko viimeiseltä tai viimeistä edelliseltä sivulta. Klassikkomatskua!

Kirjoita vieraskirjaan

Palautelomaketta vahtii bottien hyökkäykseltä reCAPTCHA. Tämän sivun osalta voimassa ovat Diktaattoripörssin omien ehtojen lisäksi Googlen käyttöehdot ja yksityisyyskäytännöt (LOL).

Nabullione,

Joitakin tällä hetkellä vallassa olevia diktaattoreita: -Qaboos bin Said Al-Said, Oman -Jose Eduardo dos Santos, Angola -Haji Waddaulah, Brunei -Muhammad Fuad Masum, Irak -Hamad bin Isa Al Khalifa, Bahrain Lisäksi vielä pari muuta diktaattoria, jotka voisivat olla maininnan arvoisia: -Samuel Doe, Liberia -Getulio Vargas, Brasilia

Kiitti! Osa onkin tuttuja, mutta perehdyn loppuihin. Olen myös tekemässä refreshiä saitille, ja koitan samalla siinä miettiä keinoja joilla saisin vähän vähemmällä vaivalla *jotain* järkevää eri styrankeista linjoille vrt. kirjoita pitkä tarina!

Nabullione,

Mahtava sivusto! Jatka ihmeessä hyvää työtä!

Kiitos!

Joona,

Missä viipyvät Əliyevit, Putin, Erdogan ja Lukashenko?

Jos kerkeäisin kirjoittamaan :( Mutta katsotaan josko saisin mietittyä vähän uusiksi konseptia samalla kun päivitän teknon niin että saisin tyyppejä "linjalle" vähän pienemmällä vaivalla (vrt kirjoita pitkä tarina)

Mikke Madjaari,

Unkarin tämänhetkinen kehitys on erittäin huolestuttavaa. Pääministeri Viktor Orbán ja hänen Fidesz-puolueensa ovat nakertaneet Unkarin demokratian perustaa ja heikentäneet median, oikeuslaitoksen sekä keskuspankin poliittista riippumattomuutta. Lisäksi Orbán on avoimesti kertonut ihailevansa Putinin Venäjää ja Erdoganin Turkkia ja pitää näitä kyseisiä maita Unkarin uusina esikuvina.

Diktaattoripörssin kannalta kuvailisin kehitystä erittäin *lupaavaksi*, en huolestuttavaksi. Tappio maailmalle on usein voitto D-pörssille.

El Niño,

Argentiinan Jorge Videla, Brasilian Getúlio Vargas ja Perun Alberto Fujimori eivät ole vielä edes esilistalle päässeet. Hekin ansaitsisivat paikkansa DP:ssä. Kuten myös Venezuelan Hugo Chávez ja hänen seuraajansa Nicolás Maduro. Hienoa, että Meksikon Porfirio Díaz on päässyt esilistalle. Lisäksi Nicaraguan nykyinen presidentti Daniel Ortega on vienyt maataan ja hallintoaan itsevaltaisempaan suuntaan.

Olette oikeassa. Yritän!

Ortega on mielenkiintoinen hahmo. Taistelihan hän Somozaa vastaan, ja nyt on itsevaltaistunut itse. Huoh. Valta turmelee?

Joona,

Lasketaankohan Kekkosta diktaattoriksi?

En laske. Muutenhan Urkki olisi tietysti kotimaisuuden nimissä täällä...

Azzari,

Azerbaidžanin presidentti İlham Əliyev sopisi listoille kuin nenä naamaan, kuten myös hänen isänsä Heydər Əliyev. Nuorempi Əliyev on yksi Euroopan viimeisiä diktaattoreita Lukashenkan, Erdoganin ja Putinin ohella.

Kyllä, ilman muuta sopisi. Ja jos saan aikaan taas ja inspiroidun, kirjoitankin miehistä.

star,

Mihin Saudiarabia on unohtunut. Suku hallitsee pahimpien diktaattoreiden tavoin

Suku, juu, ja inha maa, mutta mielestäni ennemmin wanhan ajan absoluuttisia inhoja monarkkeja kuin diktaattorityyppisiä styrankeja...

moe,

Oseaniasta ei pahemmin diktaattoreita löydy, mutta Fidžin Frank Bainimarama voisi liimata läheltä. Hän on entinen amiraali ja sotilasjohtaja, joka on kaapannut maassaan vallan jo kahdesti.

Oih, tuplakaappari! Perehdyn asiaan, olisihan Oseaniasta kiva joku saada vaikka meriitit olisivatkin kepoisenlaiset!

Suuri Bwana,

Mutta toverit! Uzbekistanista kuuluu huonoja uutisia. Ennen niin kovaotteinen ja itsevaltainen presidentti Islam Karimov on kuulemma heikossa hapessa... suorastaan kriittisessä tilassa. Pahat kielet kertovat, että saattaa olla jo peräti kuollutkin. On siis valmistauduttava ehkä pahimpaan, sillä Samarkandissa, rakkaan johtajan syntymäkaupungissa, on kaupungin työntekijät jo määrätty kuumeisesti siivoamaan kaupungin katuja.

Örrr! Pitäisi kirjoittaa miehestä! :(

Vakoile D-pörssiä

Creative Commons Licensecopyright © Mikko Forsström. Käytä miten lystäät, kunhan kerrot mistä on peräisin!.