Fantastiset etumme jäsenille

Diktaattoripörssin kannattajajäsenyys on etuoikeus, jollaisesta olet ainoastaan uneksinut. Liittymällä saat:

  • mahdollisuuden raahailla kohdilleen oman Diktaattoripörssisi™. Kun olet tehnyt sen, otetaan väärä mielipiteesi huomioon supersalaisessa laskukaavassa jonka perusteella virallinen diktaattoriranking muodostuu. Oodi ilolle!
  • Aitiopaikan tulevassa vallankumouksessa jossa allekirjoittanut nousee valtaan. Vilautat vain 'Pörssin jäsentunnustasi ja sinulla on mandaatti rikkoa, ryöstää ja murskata vihollinen Puhemiehen nimissä.

Voit olla myös liittymättä. Kukaan ei syytä sinua siitä. Voin kuitenkin luvata että aika koittaa, ennemmin kuin myöhemmin, jolloin joudut valitsemaan puolesi. Olisi erittäin viisasta tehdä se nyt.

Täytä jäsenhakemus

Haluat siis jatkaa? Totta kai haluat! Tässä vaiheessa haluan vielä erikseen muistuttaa, että Diktaattoripörssi ei (toivottavasti) luovuta tietoja kolmansille osapuolille eikä toivottavasti vuoda sähköpostiosoitettasi spämmiboteille.

Pidätämme kuitenkin oikeuden säilyttää pettureiden yhteystiedot maailman tappiin (tai ainakin kunnes Facebook haluaa ne takaisin), jotta heidät voidaan pidättää.

Liittyminen on nyt helpompaa kuin koskaan ennen: saamme lainata henkilötietosi Facebook-nimiseltä roistovaltiolta. Se myöskin tarkoittaa, että Diktaattoripörssi ei säilytä juuri mitään tietojasi itse, joten ne ovat niin turvassa kuin ne nyt yleensä Facebookissa ovat.

Paina vain allaolevaa (tai yläpalkin, vink vink) pahuuden namiskuukkelia, naputtelet kuin hullu ja hakkaat raivolla "kyllä", "kyllä" kaikkiin varmistuksiin. Ei niitä tarvitse lukea, senkin hassu!

Niin kauan kuin sähköpostiosoite täsmää, jopa ikivanhojen tietojesi pitäisi olla tallella. Jos eivät ole, iso kyynel. Äkkiäkös styrankit uudelleen paikalleen raahailee.

Sisään

Niille, joilla ei ole naamakirjaa, minulla on tarjolla vain verta, hikeä ja kyyneleitä. Diktaattoripörssin kirjautumisen kohtalo on tällä erää sidottu sitä paljon suurempien voimien armollisuuteen.